Δύο Δανοί απεσταλμένοι εφημερίδας δέχθηκαν πυρά και τραυματίστηκαν
Ένας Δανός δημοσιογράφος και ένας φωτογράφος, της ταμπλόιντ εφημερίδας Ekstra-Bladet, τραυματίσθηκαν από πυρά, ενώ έκαναν ρεπορτάζ στην ανατολική Ουκρανία.
Την πληροφορία επιβεβαίωσε η εφημερίδα της Δανίας, αναφέροντας σε δημοσίευμά της ότι ο δημοσιογράφος Στέφαν Βάιχερτ και ο φωτογράφος Εμίλ Φίλτενμποργκ Μίκελσεν δέχθηκαν πυρά ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο στην πόλη Οχτίρκα, περίπου 90 χλμ. βορειοδυτικά του Χάρκοβο.
«Το περιστατικό μας θυμίζει με άσχημο τρόπο τους κινδύνους που διατρέχουν καθημερινά οι δημοσιογράφοι στην Ουκρανία για να τεκμηριώσουν τη φρίκη του πολέμου», έγραψε στο Twitter ο Δανός υπουργός Εξωτερικών Γέπε Κόφοντ.
Δείτε επίσης: Βόρεια Κορέα: Εκτόξευσε πύραυλο μεσούσης της ουκρανικής κρίσης
- Flizzr by Sixt: Η αξιόπιστη επιλογή για άνετες και προσιτές μετακινήσεις στις καλοκαιρινές διακοπές σας
- Ο ρόλος του ΝΑΤΟ αμφισβητείται, λέει ο Ιταλός υπουργός Άμυνας
- Σύλληψη 53χρονου στον Άλιμο για κατοχή αρχαίων και βυζαντινών αμφορέων
- Υποβοηθούμενη αυτοκτονία: Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο από τη Βουλή των Κοινοτήτων – 314 υπέρ, 291 κατά
- Η επίσημη παρουσίαση του Μάρκο Νίκολιτς στην ΑΕΚ μέσω live streaming