Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχωρεί αυτή τη στιγμή ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ
Σήμερα να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας ανέφερε σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, όμως όπως επισημαίνει «η ουκρανική ομάδα πάλι βρήκε κάποιους λόγους για να τις αναβάλει».
O Ρώσος ΥΠΕΞ επανέλαβε τους ισχυρισμούς της Μόσχας ότι ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου την «μια ειδική επιχείρηση» στην Ουκρανία μετά την αποτυχία του Κιέβου να επιλύσει τη σύγκρουση στο Ντονμπάς μέσω των συμφωνιών του Μινσκ και τις «κρυφές απειλές για απόκτηση πυρηνικών όπλων»
Ο Λαβρόφ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα βρεθεί λύση στην ουκρανική κρίση και σημείωσε ότι οι απαιτήσεις της Μόσχας είναι «ελάχιστες», όπως είπε.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το ΝΑΤΟ και η Ουκρανία μιλούν για την πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου, όχι η Ρωσία».
Δείτε επίσης: Εφιαλτικές στιγμές στο Κίεβο με συνεχείς εκρήξεις – Σήμερα ο δεύτερος γύρος των διαπραγματεύσεων (vids)
- Πάτρα: Αναβολή της δίκης για τη γυναικοκτονία της 41χρονης Γαρυφαλλιάς
- Καταγγελία Ανδρουλάκη για μεθοδεύσεις της ΝΔ στην εξεταστική επιτροπή του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Το κρεβάτι κάνει τη διαφορά: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι αποκαλύπτει το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου του
- «Σφυγμός» Prorata: Η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη αλλά σε σταθερά χαμηλά επίπεδα – Η Ελληνική Λύση κοντράρεται με ΠΑΣΟΚ
- Αυξήσεις στα ακίνητα χωρίς σταματημό: Πόσο έχουν εκτοξευθεί οι τιμές πώλησης στα βόρεια προάστια