Περιοχές στο Ντνίπρο βομβάρδισαν ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις μέσα στο πλαίσιο εντατικοποίησης της επίθεσης τους στην Ουκρανία.
Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί, γύρω στις 06:10 οι σειρήνες ήχησαν στην Ουκρανική πόλη, με τις ρωσικές δυνάμεις να προχωρούν σε συνεχείς βομβαρδισμούς.
Αποτέλεσμα των βομβαρδισμών αυτών ήταν τουλάχιστον ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες, ενώ όπως μεταφέρουν ΜΜΕ της Ουκρανίας οι επιθέσεις συνεχίζονται.
Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, νωρίς το πρωί βομβαρδίστηκαν «παιδικός σταθμός», «πολυκατοικία», καθώς και διώροφη «βιοτεχνία υποδημάτων».
Δείτε επίσης: Βόρεια Κορέα: «Διαστημική δύναμη» φιλοδοξεί να κάνει τη χώρα του ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ο Τζόνι Ντεπ αποκαλύπτει: Ήμουν το πειραματόζωο του MeToo, με πρόδωσαν
- Έκτακτο μήνυμα του 112 για απομάκρυνση από τις περιοχές Άγιος Παντελεήμονας και Καστρομηνά στη Χίο
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον Νιγηριανό επιθετικό Τόλου Αροκοντάρε
- Ο πρωθυπουργός μιλάει για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αποποιείται τις ευθύνες και επιρρίπτει την ευθύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση
- Νίκος Παπανδρέου: Εθνική ομοψυχία για τις κρίσιμες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή