Πέντε στρατιώτες παραδόθηκαν και εγκατέλειψαν το εργοστάσιο της Azovstal, σύμφωνα με τα ΜΜΕ που υπόκεινται στους φιλορώσους αυτονομιστές.
Σύμφωνα λοιπόν με τα ΜΜΕ πέντε στρατιώτες και 140 άμαχοι έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια από το εργοστάσιο Αzovstal, με τις ρωσικές δυνάμεις να έχουν εντείνει την πίεση τους.
«Πέντε Ουκρανοί στρατιωτικοί κατέθεσαν τα όπλα και εγκατέλειψαν οικειοθελώς το εργοστάσιο της Azovstal», όπου έχουν οχυρωθεί οι τελευταίοι υπερασπιστές της Μαριούπολης.
Να θυμίσουμε ότι πλέον όλες οι δυνάμεις των φιλορώσων έχουν επικεντρωθεί έξω από το εργοστάσιο Azovstal όπου είναι το τελευταίο οχυρό των υπερασπιστών της πόλης.
Δείτε επίσης: «Πυρά» Λαβρόφ: «Ο Ζελένσκι λέει πολλά για τα πυρηνικά, ανάλογα με το τι πίνει και τι καπνίζει»
- Ρεκόρ που θα μείνουν στην ιστορία του Μουντιάλ 2026
- Φωτιά στη Κυψέλη: ΙΧ καταστράφηκε από έκρηξη μπαταρίας ηλεκτρικού σκούτερ
- Μεταγραφή-έκπληξη για την Μπαρτσελόνα: Ο 18χρονος Τζέσι Μπισίβου εντάσσεται στην ομάδα
- Αλλαγές στις συντάξεις χηρείας: Νίκη Κεραμέως αποκαθιστά κοινωνική αδικία στη Βουλή
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο στόχαστρο παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν
![]()
