Οι ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας εξάρθρωσαν κύκλωμα Ρώσων κατασκόπων που δρούσαν στην Ουκρανία, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε Ουκρανός αξιωματούχος.
Ο Ολεξίι Αρεστόβιτς, σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας, που μίλησε σχετικά στο πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform, δεν αποκάλυψε πόσα ήταν τα μέλη του κυκλώματος, ούτε άλλες λεπτομέρειες.
Αναφέρθηκε ωστόσο σε έναν από τους φερόμενους στόχους της ομάδας. «Οι σύντροφοι σκόπευαν να καταρρίψουν επιβατικό αεροσκάφος πάνω από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία ώστε να επιρριφθεί η ευθύνη στην Ουκρανία», υποστήριξε.
«Θα χρησιμοποιούσαν αντιαεροπορικούς πυραύλους στο στοκ των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων», πρόσθεσε ο κ. Αρεστόβιτς.
Είναι αδύνατο οι πληροφορίες αυτές να επαληθευτούν με ανεξάρτητο τρόπο.
- Συνταγή: σαλάτα με κολοκύθα – ένα υγιεινό γεύμα για κάθε περίσταση
- Η Ρωσία παρουσίασε το πυρηνικό υποβρύχιο Χαμπαρόβσκ, ικανό να μεταφέρει το υπερόπλο Poseidon [βίντεο]
- Ουκρανία: Ασταθής κατάσταση στο Ποκρόβσκ με σφοδρές μάχες στην πόλη
- Η Ρωσία παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα, αναφέρει το Κρεμλίνο
- Η βρετανική αστυνομία κήρυξε τον κωδικό Πλάτωνα κατά τη διάρκεια της επίθεσης σε τρένο: Τι σημαίνει αυτό
![]()
