Η μόλις 15 χρονών κοπέλα βγήκε από το ασανσέρ κλαίγοντας και τρεμάμενη από φόβο – Η αντίδραση του πατέρα ήταν άμεση και δυναμική
Περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης σημειώθηκε σε ασανσέρ σε περιοχή της Ρωσίας, το οποίο κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.
Πιο συγκεκριμένα, 27χρονος φαίνεται να παρενοχλεί 15χρονη κοπέλα που βρίσκεται εντός του θαλάμου καθώς προσπαθεί με έντονο τρόπο να την φιλήσει ενώ αυτή είναι φανερό πως αντιστέκεται.
Ευτυχώς, το ασανσέρ έφτασε σχετικά σύντομα στον όροφο, όπου θα κατέβαινε η κοπέλα και για καλή της τύχη την είδε ο πατέρας της να κλαίει και να είναι τρομαγμένη. Άμεσα, τον ενημέρωσε σχετικά και ο πατέρας γρονθοκόπησε τον 27χρονο, τον οποίο και παρέδωσε στις αρχές. Ο συλληφθείς 27χρονος κατηγορείται για παιδεραστία.
Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει τον 27χρονο να μιλάει με το κορίτσι και κάποια στιγμή τη στριμώχνει σε μια γωνία και επιχειρεί να τη φιλήσει. Η 15χρονη φαίνεται, αν μη τι άλλο, ταραγμένη.
Δείτε επίσης: Φίλης για άνοιγμα σχολείων: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι απορρίφθηκαν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για να υιοθετηθεί το 50%+1
- Αμερικανός βουλευτής προειδοποιεί τη Ryanair για τις αγορές αεροσκαφών από την Κίνα
- Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο 14ο Final Four της ιστορίας του
- Nvidia: Ανησυχίες για την ενίσχυση των δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης της Huawei
- Ολυμπιακός: Στο φάιναλ φορ Euroleague με νίκη 86-84 επί της Ρεάλ Μαδρίτης
- Conference League: Στη φάση του τελικού η Τσέλσι, με πλεονέκτημα και η Μπέτις