Ομάδα δυτών των ρουμανικών ενόπλων δυνάμεων προσπαθεί να εξουδετερώσει νάρκη που εντοπίστηκε περίπου 70 χιλιόμετρα ανοιχτά των ακτών της Ρουμανίας στη Μαύρη Θάλασσα
Ομάδα δυτών των ρουμανικών ενόπλων δυνάμεων προσπαθεί να εξουδετερώσει νάρκη που εντοπίστηκε περίπου 70 χιλιόμετρα ανοιχτά των ακτών της Ρουμανίας στη Μαύρη Θάλασσα, ανακοίνωσε σήμερα το ρουμανικό υπουργείο Άμυνας, ενώ κι άλλες νάρκες έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες μέρες.
Νωρίτερα σήμερα οι τουρκικές αρχές ασφάλισαν νάρκη κοντά στα σύνορα με την Βουλγαρία, ενώ το Σάββατο εξουδετέρωσαν μια άλλη, πυροδοτώντας μια ισχυρή έκρηξη βόρεια της Κωνσταντινούπολης.
Η κύρια υπηρεσία πληροφοριών της Ρωσίας ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι αρκετές νάρκες έχουν παρασυρθεί στη θάλασσα, αφού αποκόπηκαν από καλώδια κοντά στα ουκρανικά λιμάνια. Το Κίεβο διέψευσε τον ισχυρισμό αυτό, χαρακτηρίζοντάς τον παραπληροφόρηση και προσπάθεια αποκλεισμού τμημάτων της θάλασσας.
Η Ρουμανία συνορεύει στη Μαύρη Θάλασσα με τη Βουλγαρία, την Τουρκία και την Ουκρανία, στην οποία η Ρωσία εισέβαλε πριν από έναν μήνα.
Τη νάρκη εντόπισαν νωρίτερα σήμερα ψαράδες και ενημέρωσαν το ρουμανικό πολεμικό ναυτικό.
Δείτε επίσης: Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα συμπληρώματος διατροφής με αλόη
- Συνελήφθησαν τρεις διακινητές μεταναστών στον Έβρο και τη Ροδόπη
- Συνεργασία για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στα Χανιά
- Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη και κάνναβη
- Στη Μαδρίτη ο πάπας Λέων ΙΔ’: Επταήμερη επίσκεψη με επίκεντρο τη μετανάστευση
- Δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα: Ο Σωκράτης Φάμελλος και η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ
![]()

