Σιδηροδρομικός σταθμός στην Ανατολική Ουκρανία χτυπήθηκε από δύο Ρωσικούς πυραύλους
Πρόκειται για σιδηροδρομικό σταθμό στο Κραματόρσκ στην ανατολική Ουκρανία. Από την επίθεση υπήρξαν θύματα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κρατική σιδηροδρομική εταιρία της Ουκρανίας.
Ο σταθμός χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση αμάχων από περιοχές που βομβαρδίζονται από τις ρωσικές δυνάμεις.
«Δύο πύραυλοι έπληξαν τον σιδηροδρομικό σταθμό του Κραματόρσκ. Υπάρχουν θύματα», ανέφεραν οι Ουκρανικοί Σιδηρόδρομοι σε ανακοίνωση, χωρίς να δίδονται άλλες λεπτομέρειες.
Τρία τρένα που μετέφεραν αμάχους ακινητοποιήθηκαν στην ίδια περιοχή της Ουκρανίας χθες ύστερα από αεροπορική επίθεση εναντίον της σιδηροδρομικής γραμμής, σύμφωνα με τον επικεφαλής των σιδηροδρόμων.
Ουκρανοί αξιωματούχοι λένε ότι ρωσικές δυνάμεις ανασυντάσσονται για μια νέα επίθεση και ότι η Μόσχα σχεδιάζει να καταλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα εδάφη στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας, γνωστό ως Ντονμπάς, που συνορεύει με τη Ρωσία.
Οι τοπικές αρχές σε κάποιες περιοχές καλούν τους αμάχους να απομακρυνθούν όσο είναι ακόμα δυνατόν και σχετικά ασφαλές για να το κάνουν.
Δείτε επίσης: Επίθεση στο Τελ Αβίβ: Σκοτώθηκε ο δράστης της επίθεσης – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Ο Παναθηναϊκός σε πλεονεκτική θέση για την απόκτηση του Καλάμπρια
- Ιταλία: Τρεις θάνατοι από μολυσμένο μπρόκολο και γουακαμόλε σε λίγες ώρες
- Πολεμώντας με το μυαλό του: Ο Νίκι Λάουντα και η αναγέννησή του από το καταστροφικό ατύχημα στην Πράσινη Κόλαση
- Ζελένσκι: Η Ουκρανία εκφράζει την πλήρη υποστήριξή της στην κοινή δήλωση των Ευρωπαίων ηγετών
- «Ελπίδες για Παναθηναϊκό με Ιωαννίδη στη δεύτερη αναμέτρηση με Σαχτάρ»