Τραγωδία στη Σικελία όπου κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία σκοτώνοντας δύο και τραυματίζοντας αρκετούς ακόμα πολίτες
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν από κατάρρευση τετραώροφης πολυκατοικίας στη Ραβανούσα της Σικελίας έπειτα από έκρηξη.
Οι διασώστες, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, εντόπισαν στα ερείπια ζωντανές δύο γυναίκες. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των αγνοούμενων, έγραψε στο Twitter μέλος της Πολιτικής Προστασίας.
In pictures: Italian rescue workers continue searching for missing people after a four-storey building collapsed following a gas explosion in Sicily’s Ravanusa pic.twitter.com/ghORPpR6Mx
— TRT World Now (@TRTWorldNow) December 12, 2021
Η τραγωδία, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, φαίνεται ότι οφείλεται σε έκρηξη σε σωλήνα μεταφοράς φυσικού αερίου, επεσήμαναν οι αρχές, προσθέτοντας ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.
«Πιθανόν αέριο συσσωρεύθηκε σε μια κοιλότητα. Ένας τυχαίος καταλύτης ένα αυτοκίνητο, μια ηλεκτρική συσκευή, ένας ανελκυστήρας ενδέχεται στη συνέχεια να προκάλεσε την έκρηξη αυτού του θύλακα αερίου», σχολίασε μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Rainews 2 ο επικεφαλής της πυροσβεστικής του Αγκριτζέντο Τζουζέπε Μερεντίνο.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβισμός τριών ατόμων από ρέμα στα Λαγκαδίκια
- Μείωση εισαγωγών φρούτων και λαχανικών κατά 3,1%
- Ο Γκριγκόνις ανακοινώνει το τέλος της πορείας του με την εθνική Λιθουανίας
- Μητσοτάκης στην Κρήτη για ΒΟΑΚ: «Η χώρα είναι παράδειγμα για τα δημοσιονομικά της – Ας υποδεχτούμε αυτή τη σημαντική υπογραφή»
- «Μπαστόνι: Λαμίν Γιαμάλ, είσαι ένα τέρας! – Μία επική μάχη στο Μιλάνο»
- Ανδρέας Παπανδρέου: Πόσο πωλήθηκε η ιστορική Mercedes του και ποιος είναι ο νέος της ιδιοκτήτης