Σοκαριστικό περιστατικό στην Καλιφόρνια με έναν έφηβο να δολοφονεί τρία άτομα (μια ολόκληρη οικογένεια) επειδή τον έπιασαν να ερωτοτροπεί με την 16χρονη κόρη τους.
Συγκεκριμένα το περιστατικό έλαβε χώρα πριν τρεις μέρες όταν ο Μαουρίτσιο Τζόνσον, 19 ετών, ομολόγησε τον φόνο τριών ανθρώπων μέσα στο σπίτι τους.
Μάλιστα οι εισαγγελείς είχαν συμφωνήσει να τον καταδικάσουν σε 150 χρόνια φυλάκισης αν και θα έχει την πρώτη του ακρόαση για αναστολή μετά από 25 χρόνια, δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Χάμπολντ.
Ο έφηβος μπήκε στο σπίτι και κατευθύνθηκε στο δωμάτιο της 16χρονης κόρης, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.
Ο πατέρας της 16χρονης μπήκε στο δωμάτιο και ο 19χρονος τράπηκε σε φυγή κατευθυνόμενος προς το σαλόνι του σπιτιού, βγάζοντας από την τσάντα του ένα όπλο.
Απευθείας πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της 16χρονης ενώ σκότωσε και την μητέρας της που ξύπνησε από τον πυροβολισμό.
Ο 19χρονος μάλιστα πυροβόλησε και σκότωσε και την 16χρονη και όταν τον ρώτησαν τον λόγο που την πυροβόλησε τόνισε ότι δεν ήθελε να αφήσει μάρτυρες.
Δείτε επίσης: Κινα: Καταγγέλλει πολιτική υποκίνηση στην έρευνα για την πρέλευση της πανδημίας
- Βραβεία BAFTA TV: Shogun, Γάζα και ένας κατατρεγμένος ταχυδρόμος αναδείχθηκαν ως οι μεγάλοι νικητές
- Ο Travis Scott έκλεψε την παράσταση στο El Clásico της Βαρκελώνης
- Αποχωρεί και ο Κεδέρης από την εθνική ομάδα χάντμπολ
- Ρουί Βιτόρια: Οι κρίσιμες συζητήσεις για την παραμονή του στην Αθήνα
- Το συνέδριο THE BIG P.: Προοπτικές για το μέλλον της επιχειρηματικότητας και της στρατηγικής σκέψης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr