Από την τελευταία θέση θα ξεκινήσει στο ρωσικό γκραν πρι της Φόρμουλα Ενα ο Μαξ Φερστάπεν, την Κυριακή στην πίστα του Σότσι.
Ο Ολλανδός οδηγός ο οποίος είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης με διαφορά πέντε πόντων από τον δεύτερο Χάμιλτον, υποχρεώθηκε να αλλάξει κινητήρα στο μονοθέσιο του.
Επειδή έχει εξαντλήσει τις επιτρεπόμενες αλλαγές μέσα στη σεζόν, παίρνει αυτόματα ποινή και θα βρεθεί στην πίσω σειρά του grid, μαζί με τη Φεράρι του Σαρλ Λεκλέρκ.
Η εξέλιξη αυτή δίνει μεγάλη ευκαιρία στον Χάμιλτον να ανακτήσει την πρωτοπορία, εφόσον αναδειχθεί νικητής του αγώνα στον οποίο η Mercedes μετράει επτά νίκες σε ισάριθμες χρονιές.
Δείτε επίσης: Δείτε πόσα παίρνουν οι οδηγοί της Formula 1
- Απευθείας πτήσεις ενώνουν τη Θεσσαλονίκη με τη Βαρσοβία
- Επείγουσα παρέμβαση για την Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά στο Ευρωκοινοβούλιο
- Συνεχίζει στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Χάρης Ρομπόπουλος
- Καταγγελία Κεφαλογιάννη στην Κομισιόν: «Η Τουρκία παραβιάζει τη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας του ΟΗΕ εγκρίνοντας χάρτες που διαιρούν το Αιγαίο»
- Τεχεράνη: Το Ισραήλ βομβάρδισε την κρατική τηλεόραση του Ιράν εν ώρα live μετάδοσης (Βίντεο)
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr