Το στρατιωτικό αεροδρόμιο της επαρχίας Χομς, στην Συρία, έπληξαν Ισραηλινοί πύραυλοι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι στρατιώτες.
Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο Sana, χθες βράδυ: «ο ισραηλινός εχθρός (…) εξαπέλυσε πυραύλους προς το στρατιωτικό αεροδρόμιο T4, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι στρατιώτες και να προκληθούν υλικές ζημιές»
Νωρίτερα το πρακτορείο μετέδωσε ότι τα αντιαεροπορικά συστήματα αναχαίτισαν πυραύλους στον ουρανό της επαρχίας Χομς.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, τα πλήγματα από το Ισραήλ είχαν ως στόχο μια αποθήκη μη επανδρωμένων τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών.
Δείτε επίσης: Instagram – Messenger: Εμφανίζει ξανά προβλήματα
- Η Bonnie Blue αποκαλύπτει τη σύλληψή της στο Μπαλί: Είμαι πλούσια και έχω καλούς δικηγόρους
- Επιτυχία σε τρία επίπεδα: Η εκλογή Πιερρακάκη ως πρόεδρος του Eurogroup
- Στη Μαρτινίκα έδεσε το πλοίο του Έλληνα Εσκομπάρ – Καταμετρημένοι πάνω από 4 τόνοι κοκαΐνης
- Αντίκτυποι και προσδοκίες για τη Μαρίνα της Αρετσούς: Δήμαρχος Καλαμαριάς Χρ. Αράπογλου
- Η κυβέρνηση προσκαλεί τους αγρότες σε διάλογο, διαβεβαιώνει ο Π. Μαρινάκης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
