Η ουκρανική κυβέρνηση αρνείται τις κατηγορίες της Ρωσίας
Κορυφαίος αξιωματούχος της ουκρανικής κυβέρνησης αρνήθηκε τις κατηγορίες της Ρωσίας ότι το Κίεβο βρίσκεται πίσω από την επίθεση κατά μιας δεξαμενής πετρελαίου στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ.
Μιλώντας στην ουκρανική τηλεόραση, ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Ολεξίι Ντανίλοφ τόνισε: «Για κάποιον λόγο λένε ότι εμείς το κάναμε, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».
Την ίδια ώρα, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι δύο ουκρανικά ελικόπτερα Mi-24 ευθύνονταν για την επίθεση σε χώρο αποθήκευσης καυσίμων στην πόλη Μπέλγκοροντ, συμπληρώνοντας ότι οι εγκαταστάσεις δεν προμήθευαν με καύσιμα τον ρωσικό στρατό.
Στην ίδια ανακοίνωση, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι τα δύο ελικόπτερα εξαπέλυσαν την επίθεση αφότου πέρασαν τα σύνορα πετώντας σε πολύ χαμηλό ύψος.
Δείτε επίσης: Νέα επικοινωνία Πούτιν με Ερντογάν «Να ενεργήσουν οι δύο πλευρές με βάση τη λογική» τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος
- Βοσνία Ερζεγοβίνη: Διορισμός της Άνα Τρίσιτς Μπάμπιτς ως υπηρεσιακής προεδρίνας της Σερβικής Δημοκρατίας
- Πακιστάν και Αφγανιστάν υπογράφουν συμφωνία για άμεση κατάπαυση του πυρός στο Κατάρ
- Ιταλία: Πέθανε η Σοφία Κοράντι, η εμπνεύστρια του προγράμματος Εράσμους
- Η Χαμάς προειδοποιεί ότι το κλείσιμο του περάσματος της Ράφα θα καθυστερήσει την παράδοση των λειψάνων των ομήρων
- Νετανιάχου: Ο πόλεμος θα τελειώσει με τον αφοπλισμό της Χαμάς και την αποστρατιωτικοποίηση της Γάζας