Ακρίβεια και φτώχεια έχουν χτυπήσει τον λαό της Τουρκίας
Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, με στόχο να δείξει πως στέκεται δίπλα στον λαό επισκέφθηκε μαζί με την σύζυγό του Εμινέ, το σπίτι μίας οικογένειας που μένει στη φτωχή συνοικία Ουμναρίγιε της Κωνσταντινούπολης.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τρίτης νηστείας του Ραμαζανιού και το προεδρικό ζεύγος, έφαγε με τους οικοδεσπότες και τις τρείς κόρες τους.
Όπως ισχύει στην Τουρκία, και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες, οι επισκέπτες βγάζουν τα παπούτσια τους μέσα στο σπίτι, με τον Ερντογάν να εμφανίζεται με τις κάλτσες του και όχι φορώντας παντόφλες όπως ο οικοδεσπότης.
Δείτε επίσης: Facebook: Η Meta περιόρισε τις αναρτήσεις για τη σφαγή αμάχων στην Μπούτσα της βόρειας Ουκρανίας
- Νέες ρυθμίσεις για την οικογένεια και την οικονομία από τον Γ. Κώτσηρα
- Σύλληψη Παλαιστίνιου στην Κρήτη: Η επιχείρηση ODIN και οι λεπτομέρειες από την ΕΛ.ΑΣ.
- Σεισμική δραστηριότητα στην Εύβοια: Αθανάσιος Γκανάς επισημαίνει την περιορισμένη δυναμική της περιοχής
- Αγωνία για τον Τούχελ μετά τη νίκη της Αγγλίας
- Φαβορί του Ντεσάμπ για το Μουντιάλ 2026: Ποιες ομάδες ξεχωρίζουν
![]()

