Το υπουργείο κατέγραψε επίσης 198 θανάτους λόγω Covid-19 το τελευταίο 24ωρο
Τούρκοι υγειονομικοί υπάλληλοι του Υπουργείου ανέφεραν περισσότερα από 100.000 νέα κρούσματα κορονοϊού μέσα σε μια ημέρα για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.
Το υπουργείο κατέγραψε επίσης 198 θανάτους λόγω Covid-19 το τελευταίο 24ωρο.
Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι «περίπου το 84% των ατόμων ηλικίας 18 ετών και άνω στον πληθυσμό των 84 εκατομμυρίων έχει εμβολιαστεί πλήρως. Ενώ η παραλλαγή Omicron παραμένει κυρίαρχη στη χώρα».
Μαζί με τα εμβόλια BioNTech / Pfizer και Sinovac, η Τουρκία χρησιμοποιεί επίσης το εγχώριας παραγωγής εμβόλιο Turkovac, αλλά ιατρικοί σύλλογοι έχουν κατηγορήσει ότι πολύ λίγα στοιχεία για το Turkovac έχουν τεθεί στη διάθεση του κοινού.
Δείτε επίσης: Μαρτυρία – Αττική Οδός: Σκεφτόμουν ότι την επόμενη μέρα η Ελλάδα θα μετράει παγωμένους νεκρούς – Δείτε Βίντεο
- Σοκ στο Μαϊάμι: 5 νεκροί μετά τη συντριβή εμπορευματικού αεροσκάφους της Amazon
- Θριαμβευτικός ΠΑΟΚ: πήρε την πρωτιά στο τουρνουά της Ούντινε με 100-74 επί της Νάπολι
- Στο επίκεντρο ο πληθωρισμός στη Wall Street πριν από τη Fed και τα επιτόκια
- Βαρκελώνη: η Εσπανιόλ λύγισε τη Σεβίλλη στο 90’+8, μεγάλο διπλό της Αλαβές
- Τα ζώδια σήμερα: Do’s και Don’ts για τη Δευτέρα 07.09.2026
![]()
