«Οι ενέργειες της Ρωσίας δεν απειλούν απλά την κυριαρχία της Ουκρανίας, αλλά αποτελούν μία κατάφωρη επίθεση στην ελευθερία και στη δημοκρατία», τόνισαν αμφότεροι οι δύο άντρες
Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συμφώνησαν σήμερα να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για να στοχοποιήσουν εκείνους που υποστήριξαν την «επιθετική προσέγγιση» του Βλαντίμιρ Πούτιν στην ουκρανική κρίση, σύμφωνα με τη Ντάουνιγκ Στριτ.
«Οι ηγέτες συμφώνησαν ότι χρειάζεται να συνεχίσουν να εργάζονται αδιάκοπα για να στοχοποιήσουν ιδιώτες και οντότητες στη Ρωσία που χρηματοδοτούν την επιθετική προσέγγιση του προέδρου Πούτιν», δήλωσε εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο βρετανός πρωθυπουργός με τον γάλλο πρόεδρο.
«Οι ενέργειες της Ρωσίας δεν απειλούν απλά την κυριαρχία της Ουκρανίας, αλλά αποτελούν μία κατάφωρη επίθεση στην ελευθερία και στη δημοκρατία» συμφώνησαν Τζόνσον και Μακρόν.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουρκολιβυκό μνημόνιο: δριμεία καταδίκη από το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ
- Ανθεκτικά τα ελληνικά ομόλογα στη νέα αναταραχή: στο μεταίχμιο του 1% το περιθώριο
- Στημένοι αγώνες στο μπάσκετ: Περίπου 50 αγώνες σε όλες τις κατηγορίες στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών
- Σκληρή παρέμβαση Μεΐμαράκη για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Ζητά ολοκληρωμένη στρατηγική της ΕΕ στη Μεσόγειο
- «Απαραίτητος όρος ασφάλειας» ο μετασχηματισμός των Ενόπλων Δυνάμεων, λέει ο Ν. Δένδιας στο Cyber Greece 2026
![]()

