Ο ίδιος καθησύχασε τον κόσμο λέγοντας πως είναι κρυωμένος
Η υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων αφού ο Τούρκος Πρόεδρος εμφανίστηκε βραχνιασμένος σε χθεσινή εκδήλωση.
Ο κ. Ερντογάν βρέθηκε στην εκδήλωση Forum Metaverse και αναφέρθηκε στην τεχνολογική αλλαγή που θα συμβεί στην Τουρκία στο μέλλον. Από την αρχή της ομιλίας του όμως φάνηκε ότι η φωνή του δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, ενώ ο ίδιος ήταν φανερά καταβεβλημένος. Βέβαια ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι είναι κρυωμένος.
«Ξέρετε έχει κλείσει η φωνή μου. Την Παρασκευή εγκαινιάζαμε την γέφυρα στα Δαρδανέλια και εκεί προκλήθηκε κρυολόγημα. Εάν θέλει ο Θεός την Παρασκευή θα εγκαινιάσουμε το αεροδρόμιο της πόλης Τοκάτ», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.
Δείτε επίσης: Πρόταση για να μεταβεί στη Μαριούπολη ως επικεφαλής ανθρωπιστικής βοήθειας κατέθεσε ο Δένδιας
- Ανακοίνωση Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης: Χωρίς σοβαρές ζημιές από τους σεισμούς στη Βόρεια Εύβοια
- Νέες θέσεις στον ΠΑΟΚ: Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν κρίσιμες θέσεις
- Μπενφίκα: Αρνείται την προσφορά των 20 εκατ. ευρώ της Μπεσίκτας για τον Παυλίδη
- Επίδομα 150 ευρώ από ΕΟΠΥΥ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;
- Σημαντική συνάντηση Λίνας Μενδώνη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη
![]()

