Ο δράστης δεν κατάφερε να μπει σε κανέναν κτίριο
Σε…περιπέτειες πήγε να μπλέξει η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία βρίσκεται στο Κάστρο του Γουίνδσορ έτσι ώστε να περάσει τις διακοπές της.
Ένας 19χρονος, εισέβαλε σήμερα στο Κάστρο, με την αστυνομία της Βρετανίας να τον συλλαμβάνει μετά από λίγο. Η κατηγορία που τον βαραίνει όπως αναφέρουν οι Αρχές, είναι η καταπάτηση προστατευόμενης τοποθεσίας και η κατοχή επιθετικού όπλου.
Η άμεση κινητοποίηση της ασφάλειας απέτρεψε τον δράστη από το να μπει σε οποιοδήποτε κτίριο, ενώ τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ενημερώθηκαν για το περιστατικό και κανείς από το ευρύ κοινό δεν διέτρεξε κίνδυνο.
Δείτε επίσης: Συγκεντρωμένοι έξω από το Trump Tower της Νέας Υόρκης – Συνθήματα κατά του πρώην προέδρου
- Ρομπότ εκτός ελέγχου παραλίγο να χτυπήσει τον χειριστή του σε εργοστάσιο στην Κίνα
- Το Ιράν καταδικάζει σφοδρά τις ισραηλινές επιθέσεις στην Υεμένη
- Αναγκαία επανεκτίμηση της ανάπτυξης: Η επιβράδυνση μετά την Covid απειλεί την πρόοδο της ανθρωπότητας
- Θλίψη για το ελληνικό πινγκ πονγκ: Ξαφνικός θάνατος της Όλγας Γεωργοπούλου στα 39 της χρόνια
- Αποκαλύψεις για το ντους: Το 80% των ανθρώπων κάνει λάθος τη διαδικασία