Εκατοντάδες εργαζόμενοι της βρετανικής εταιρείας που προσφέρει υπηρεσίες εστίασης, καθαρισμού και μεταφοράς κατεβαίνουν σε απεργία δύο εβδομάδων.
Περίπου 600 εργαζόμενοι της εταιρείας αυτής ξεκίνησαν σήμερα απεργία δύο εβδομάδων σε τρία νοσοκομεία της χώρας καταγγέλλοντας την μισθολογική ανισότητα.
Η ομοσπονδία των εργαζομένων ανέφερε σε ανακοίνωση της ότι οι εν λόγω εργαζόμενοι έχουν κατά 15% χαμηλότερους μισθούς με άλλος εργαζομένους.
Η εταιρεία που τους έχει προσλάβει πρότεινε αύξηση 3% με αναδρομική ισχύ από τον Απρίλιο του 2021, με τους εργαζομένους να μην δέχονται την εν λόγω πρόταση.
Δείτε επίσης: Ουκρανία: Τηλεφωνική επικοινωνία αύριο για Λαβρόφ και Μπλίνκεν
- Σοκ για τη Γαλλία: Η Ακτή Ελεφαντοστού επικράτησε στο προτελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ
- Ανακαλύψτε πού βρίσκεται ο φάκελος σας με ένα κλικ στα ΝΕΑ της Παρασκευής
- Ιστορικά εγκαίνια του Anatolia American University: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει περιφερειακός κόμβος εκπαίδευσης, δήλωσε η Σ. Ζαχαράκη
- Γιορτάζουμε σήμερα 5 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν και ποιοι Άγιοι τιμώνται
- Εντυπωσιακή δεύτερη θέση για τον Τεντόγλου στη Ρώμη
![]()

