Το μήνυμα του Υπουργείου για το τραγικό συμβάν
Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε το Υπουργείο Εξωτερικών για το τραγικό συμβάν στη γειτονική Βουλγαρία, το οποίο συνέβη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες.
«Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους και την αλληλεγγύη μας στον λαό και την κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας καθώς θρηνούν τους συμπολίτες τους» αναφέρει μεταξύ άλλων το Υπουργείο.
Σοκαρισμένος και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Λίγο νωρίτερα με βαθιά θλίψη ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι είναι σοκαρισμένος για τα όσα έγιναν στη Βουλγαρία.
«Είμαι βαθιά σοκαρισμένος από το τρομερό δυστύχημα και την απώλεια ζωών στη Βουλγαρία, ειδικά μικρών παιδιών, νωρίς σήμερα το πρωί. Προσευχόμαστε για τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους. Ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».
Δείτε επίσης: Λάκκωμα Χαλκιδικής: Σοκ- Φωτιά σε βανάκι με εννέα επιβάτες (vid)
- Κολωνάκι: Η οικιακή βοηθός και η γειτόνισσα που άκουγε τους καβγάδες
- Απορία του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου για τη νέα έρευνα της υπόθεσης θανάτου της
- Κολωνάκι: Σημαντικές εξελίξεις για τον θάνατο της χήρας του υπουργού
- Κολωνάκι: Μαρτυρία ενοίκου για τον μυστηριώδη θάνατο της Ελένης Παπαδοπούλου
- Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι ο Μαδούρο είναι έτοιμος για μια συμφωνία με την Ουάσιγκτον
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr