Πώς κατάφερε να προκριθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά»
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε χθες να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-2 σε ένα παιχνίδι το οποίο επεφύλασσε πολύ μεγάλες συγκινήσεις από το 80ο λεπτό και μετά.
Η «Ένωση» αφού πέτυχε πρώτα δύο γκολ τα οποία ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, κατάφερε να προηγηθεί στο 83′ με τον Σιμόες, και να πάρει τον πρώτο λόγο όσον αφορά την πρόκριση. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη, αφού «χτύπησε» δύο φορές στις καθυστερήσεις.
Η πρώτη «βόμβα» ήρθε από τον Γιάσμιν Κούρτιτς στο 90’+5′ ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ με το δεξί πόδι, και το δεύτερο γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ «σφράγισε» την πρόκριση, το πέτυχε ο Μιτρίτσα δύο λεπτά αργότερα.
Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα:
Δείτε επίσης: Τότεναμ-Σαουθάμπτον 2-3
- Σημαντική σύμβαση 380 εκατ. ευρώ για σιδηροδρομικό έργο από την ΤΕΡΝΑ στη Ρουμανία
- Χ. Δούκας για τον θάνατο του Αλέξη Σταμάτη: «Η Αθήνα ήταν παρούσα στα έργα του, όχι ως ντεκόρ αλλά ως οργανικό μέρος»
- Νέο Ειδικό Σχολικό Συγκρότημα στο Δήμο Ρεθύμνης: Μια ιστορική στιγμή για την εκπαίδευση
- Υπογραφή σύμβασης για τις νέες εγκαταστάσεις της 5ης Μοίρας στη Σχολή Ικάρων με τον Ν. Δένδια
- Η νέα πρωτοβουλία για τους ηλικιωμένους: Νέο ΚΑΠΗ στον Δήμο Ηρακλείου
![]()
