Τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους γονείς του παιδιού που βρέθηκε μόνο του έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο στην Πατησίων ψάχνουν οι αστυνομικοί – Στο νοσοκομείο «Παίδων» το παιδί
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αναζητήσει κανείς το βρέφος που εντοπίστηκε από φύλακα του Αρχαιολογικού Μουσείου στα Εξάρχεια, μόνο του, μέσα σε ένα καροτσάκι.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο «Παίδων» και ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί οι γονείς του. Το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων συνεχίζει τις έρευνες ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η ΓΑΔΑ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι οι γονείς του πιθανότατα το εγκατέλειψαν στο συγκεκριμένο σημείο. Το βρέφος είναι περίπου 1,5 έτους, είναι καλά στην υγεία του και οι γιατροί του «Παίδων» αναφέρουν ότι η κατάσταση του δείχνει πως μέχρι την εγκατάλειψή του είχε φροντίδα.
Σε αυτό το στάδιο, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους γονείς του, εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και αξιοποιώντας μαρτυρικές καταθέσεις ενώ σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να δοθεί εισαγγελική εντολή για λήψη DNA ( εάν και εφόσον δεν έχουν βρεθεί οι άνθρωποι που το άφησαν).
Δείτε επίσης: Παραλλαγή Όμικρον: Μπορεί να προήλθε από φορέα του HIV ;
- Επιστροφή στο Καμπ Νου: Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Αϊντραχτ
- Αποζημίωση δισεκατομμυρίων ζητά η Ουκρανία για τις εκπομπές άνθρακα λόγω του πολέμου
- Σημαντική δράση της ΕΛΑΣ κατά του οργανωμένου εγκλήματος: 231 κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκαν
- Η προέλευση του φιλιού: Πριν 20 εκατομμύρια χρόνια ξεκίνησαν όλα
- Η απίθανη ιστορία του Ντικ Βαν Ντάικ που αρνήθηκε τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ
![]()
