Eπεισόδιο σε λαϊκή αγορά της Λαμίας – Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές
Έντονος καυγάς και αναστάτωση επικράτησε για αρκετή ώρα στη λαϊκή που γίνεται κάθε Σάββατο στο κέντρο της Λαμίας, στη συμβολή των οδών Λεωσθένους με Φειδίου.
Σύμφωνα με το LamiaReport, ιδιοκτήτης καταστήματος επί της οδού Λεωσθένους τσακώθηκε με πωλητή της λαϊκής και δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν αρκετά άτομα και σύμφωνα με μαρτυρίες, έπεσε αρκετό ξύλο μέχρι να τους ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι χρειάστηκε να επέμβουν για να πέσουν οι τόνοι, ενώ προχώρησαν και σε προσαγωγές.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ζήτησε τη συνδρομή ασθενοφόρου γιατί δεν αισθανόταν καλά και μεταφέρθηκε στα επείγοντα για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο αστυνομικό μέγαρο.
Δείτε επίσης: Σοκ στη Χαλκιδική – Άρπαξαν χρήματα από ηλικιωμένη με πρόσχημα… έλεγχο για Covid
- Μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα της Σλέζα Βρότσλαβ
- Euro Cup γυναικών: Ήττα του Πανσερραϊκού από τη Μονπελιέ με 96-77
- Μεγάλη ανατροπή στη Σόφια για τη Χάποελ Τελ Αβίβ
- Έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά της Booking για απάτες και διαφάνεια
- Επιστροφή στις ευρωπαϊκές νίκες: ο Προμηθέας λύγισε τη Μπατούμι με 91-76 στην Πάτρα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

