Η γυναίκα βρέθηκε μέσα σε λουτρό αίματος
Άλλο ένα έγκλημα διαπράχθηκε στην Ελλάδα αυτήν τη φορά στο Αιγάλεω. Ηλικιωμένη γυναίκα, βρέθηκε μαχαιρωμένη, σε διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται στην οδό Βεροίας.
Η νεκρή γυναίκα, βρέθηκε σήμερα και στο σημείο υπήρχαν πάρα πολλά αίματα. Οι Αστυνομικοί έχουν ήδη αρχίσει τις έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, και ψάχνουν να βρουν ποιος και για ποιο λόγο ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα.
Στο στόχαστρο της αναζήτησης είναι ο γιος της, με τις Αρχές να θέλουν να διαπιστώσουν αν υπάρχει περίπτωση να έχει εμπλακεί στο έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Δείτε επίσης: ΚΙΝΑΛ: Ολοένα και πιο κοντά στην υποψηφιότητα ο Γιώργος Παπανδρέου (vid)
- Θρίαμβος για την εθνική Κουρασάο με 4-0 επί της Αρούμπα
- Η νέα εποχή της περιφερειακής τηλεόρασης: Ιστορική μεταρρύθμιση για διαφάνεια και βιωσιμότητα
- Ανακαλύπτοντας τον Μάουριτς Κορνέλις Έσερ: Παραισθησιογόνες εικόνες που στριφογυρίζουν το μυαλό μας
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 44χρονος σε τροχαίο με μοτοσικλέτα
- Συλλήψεις και εορταστική ατμόσφαιρα στη διεθνή συνάντηση Hells Angels στο Δρέπανο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

