Ανατριχιαστικό βίντεο έφερε στην δημοσιότητα ο ΠΣΑΠΠ για την άνανδρη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού.
Συγκεκριμένα ο ΠΣΑΠΠ εκτός από τους στίχους του Γιάννη Ρίτσου, φιλοξένησε τις ομιλίες των παικτών στο σημείο που δολοφονήθηκε άνανδρα ο Άλκης Καμπανού αλλά και τα συγκλονιστικά λόγια του Μπατή.
«Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά. Μένουν στο σπίτι κι έχουν μια ξέχωρη προτίμηση να παίζουν στον κλεισμένο διάδρομο και κάθε μέρα μεγαλώνουν μέσα στην καρδιά μας, τόσο που ο πόνος κάτω απ’ τα πλευρά μας, δεν είναι πια απ’ τη στέρηση μα απ’ την αύξηση.
Κι αν κάποτε οι γυναίκες βγάζουν μια κραυγή στον ύπνο τους, είναι που τα κοιλοπονάνε πάλι».
Από το ποίημα του Γιάννη Ρίτσου «Σχήμα Απουσίας»
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ ανέφερε: «Αν το αίμα του Άλκη δεν καταφέρει να μας ενώσει, να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό, εύχομαι να μας πνίξει πραγματικά»
Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο από τον ΠΣΑΠΠ:
Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Σε εξέλιξη η διαδικασία αναγνώρισης των δραστών – Τι δηλώνουν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων
- Νίκη-ανάσα για το Μαρούσι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου με 80-74
- Ομάδα φίλων του ΟΗΕ για την προστασία δημοσιογράφων: «Δεσμευόμαστε για έναν ελεύθερο, ανεξάρτητο και πλουραλιστικό Τύπο»
- Κίνα – ΗΠΑ: Θα υπερισχύσει κάποια πλευρά στον εμπορικό πόλεμο ή θα προκληθεί αμοιβαία καταστροφή;
- Γουίλις: Αξιολογείστε τον Αταμάν όπως του αξίζει
- «Σημαντική νίκη για το Μαρούσι στην προσπάθεια παραμονής του»