Γίνονται έρευνες για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους
Πολύ μεγάλο σταυρό κουβαλάει μια οικογένεια από την Πάτρα αφού μέσα σε τρία χρόνια, «έφυγαν» από τη ζωή και τα τρία μικρά παιδιά. Η μητέρα των παιδιών δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook με τα τρία της παιδάκια προσπαθώντας να πάρει δύναμη για να συνεχίσει τη ζωή της.
Το Live News, επικοινώνησε με το περιβάλλον της οικογένειας το οποίο αναφέρει πως ακόμα γίνονται έρευνες για την αιτία θανάτου της 9χρονης.
«Συνεχίζουμε τις έρευνες να καταλάβουμε τι έχει συμβεί με τα παιδιά. Οι γιατροί το ερευνούν», δήλωσε συγγενής των τριών παιδιών.
Η οικογένεια βρίσκεται σε αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, καθώς η ιατροδικαστική έρευνα δεν κατάφερε να προσδιορίσει τα αιτία θανάτου.
Ο παππούς των κοριτσιών είπε πως «δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα» ενώ ξεκαθάρισε ότι οφείελται σε κληρονομική ασθένεια. Χθες μάλιστα έγινε η εξόδιος ακολουθία της 9χρονης Τζωρτζίνας με ρολ μπαλόνια και μονόκερους, αφού ήταν το αγαπημένο της ζώο.
Το 2019, η μικρή Μαλένα η οποία ήταν 3,5 ετών «έχασε» τη μάχη με την ηπατική ανεπάρκεια κι έτσι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Το 2020, η μοίρα χτύπησε για δεύτερη οικογένεια, με την μόλις 6 μηνών Ιρίδα να χάνει τη ζωή της από μια σπάνια νόσο φλεβοκόμβού.
Δείτε επίσης: Γ. Οικονόμου: «O ΣΥΡΙΖΑ ζητά οι δικαστικές αποφάσεις να υπηρετούν τους πολιτικούς του στόχους»
- Ανακαλύφθηκε το κινητό της Γιου Τινγκ στο κέντρο της Αθήνας – Νέα στοιχεία από τον σύζυγό της
- Δυσκολίες στην αποχώρηση του Χεζόνια για το ΝΒΑ
- Αγωνία και ετοιμότητα για τον ΠΑΟΚ ενόψει Ντινάμο Κιέβου
- Ανακαλύψτε το Tiggo 4: Το μικρότερο υβριδικό SUV της Chery που εντυπωσιάζει
- Σφοδρές επιθέσεις στη Οδησσό: Ρωσία πλήττει λιμενικές υποδομές και πλοία
![]()
