Πόσοι ασθενείς στις ΜΕΘ έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου
Λίγα λιγότερα από 18.000 είναι τα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, αφού ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πως 17.409 συμπολίτες μας βρέθηκαν θετικοί στον ιό.
Το τελευταίο 24ωρο, 98 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους, ενώ πολύ υψηλός εξακολουθεί να είναι ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, 653 ασθενείς βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Από αυτούς, η συντριπτική πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι. Πιο συγκεκριμένα, το 80,4% των διασωληνωμένων δηλαδή 525 ασθενείς έχουν κάνει τη μια δόση του εμβολίου ή δεν έχουν εμβολιαστεί, και το υπόλοιπο 19,6% δηλαδή 128 ασθενείς έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.
Δείτε επίσης: Πλεύρης: Αποκαταστάθηκε η θέρμανση και η ηλεκτροδότηση στο νοσοκομείο Σωτηρία
- Σουδάν: Ανησυχία Γκουτέρες για την επίθεση στο Πορτ Σουδάν
- Σουδάν: Εκρήξεις σε εγκατάσταση καυσίμων μετά από επιδρομή με drones από παραστρατιωτικές δυνάμεις
- Μεταφορά πολιτών από την Τουρκία για τη φιέστα του Ερντογάν στα κατεχόμενα
- Διάσωση 108 μεταναστών, συμπεριλαμβανομένου βρέφους 11 μηνών, ανοιχτά της Λιβύης
- Γάζα: Τουλάχιστον 57 νεκροί σε νέες ισραηλινές επιθέσεις