Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός του βυτιοφόρου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με τραύματα στη μέση και τα πλευρά.
Βυτιοφόρο γεμάτο με καύσιμα ανατράπηκε στη λεωφόρο Δραπετσώνας μετά από πρόσκρουση στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα.
Ως αποτέλεσμα, αυτήν την ώρα η λεωφόρος είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει Αστυνομία και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ατύχημα τραυματίστηκε ο οδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ προκλήθηκε διαρροή καυσίμου στο οδόστρωμα.
Το βαρύ όχημα κινείτο από το Πέραμα με κατεύθυνση προς Πειραιά και, για άγνωστο λόγο, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του βυτιοφόρου, προσκρούοντας στο κράσπεδο της Πύλης Ε9, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.
Δείτε επίσης: Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε ο 45χρονος που είχε εξαφανιστεί
- Συρία: Η ΗΠΑ προτρέπει και άλλες χώρες να διευκολύνουν την άρση κυρώσεων
- Ισραήλ: Επαναπατρισμός 181 πολιτών με πτήσεις Τσεχίας και Σλοβακίας
- Οι Χούθι ανακοινώνουν την παρέμβασή τους για υποστήριξη του Ιράν στη σύγκρουση με το Ισραήλ
- Ο Τραμπ αμφισβητεί τις εκτιμήσεις των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν
- G7: Αντίθετη στάση του Μακρόν για στρατιωτική δράση εναντίον του Ιράν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr