Ποιοι και πότε θα μπορούν να κάνουν την τρίτη δόση
Από αύριο θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν το ραντεβού τους για την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού όσοι πολίτες είναι άνω των 18 ετών όπως ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο Twitter ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.
Όσοι έχουν εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson θα πρέπει να κάνουν την αναμνηστική δόση δύο μήνες μετά, ενώ όσοι έκαναν τα υπόλοιπα εμβόλια θα εμβολιαστούν έξι μήνες μετά τη δεύτερη δόση.
«Αύριο Παρασκευή 05/11 ανοίγει η πλατφόρμα για εμβολιασμό με την αναμνηστική δόση για τους πολίτες άνω των 18. Για όσους εμβολιάστηκαν με Johnson & Johnson 2 μήνες μετά τον εμβολιασμό τους. Για όσους εμβολιάστηκαν με Pfizer, Moderna ή AstraZeneca 6 μήνες μετά τον εμβολιασμό».
Δείτε επίσης: ΕΟΔΥ: Πού θα γίνουν αύριο Παρασκευή 5/11 δωρεάν rapid test
- Σεισμός στην Καλαμάτα: Δόνηση 4,7 Ρίχτερ στη Μεσσήνη
- Πλεύρης: «Η Ελλάδα δεν είναι ευπρόσδεκτη χώρα για παράτυπους μετανάστες» – «Όποιος μπαίνει παράνομα φυλακίζεται ή απελαύνεται»
- Η αδιάκοπη προσπάθεια του Λεσόρ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (vid)
- 21χρονη καταθέτει μήνυση για ξυλοδαρμό από οδηγό ταξί
- Η ελληνική αποστολή πανηγυρίζει τον πρώτο τελικό του Γεντέκου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr