Ένα γιγάντιο γκράφιτι που απεικονίζει το λογότυπο του ΑΠΘ και γράφει «Αστυνομικό Παράρτημα Θεσσαλονίκης» έκαναν φοιτητές της σχολής καλών τεχνών στον αύλειο χώρο της ΣΘΕ ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην αστυνομική παρουσία εντός του πανεπιστημίου.
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη
Με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων τόσο εντός όσο και πέριξ του πανεπιστημίου συνεχίζονται οι εργασίες στον χώρο της πρώην κατάληψης «στέκι στο βιολογικό», μετά την ολιγοήμερη διακοπή, λόγω του Πάσχα.
Την ίδια ώρα, υπάρχει μικρή προσέλευση ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου στον αύλειο χώρο της ΣΘΕ, κατόπιν καλέσματος για νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 10 το πρωί.
Δείτε τις φωτογραφίες του politic.gr






Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο: Μεγάλη ταχύτητα – Οι αντιδράσεις
- Σημαντικό συνέδριο του Ενιαίου Πολιτιστικού Δόγματος Κύπρου, Ελλάδας και Απανταχού Ελληνισμού με παρουσία του Ν. Χριστοδουλίδη
- Τραμπ: Προτείνει την άμεση αποστολή χρημάτων στους δικαιούχους, παρακάμπτοντας τις ασφαλιστικές εταιρείες
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός υπέγραψε τον Φαρίντ – Αποκαλύψεις για τον Μπάσεϊ
- Αταμάν: «Ελπίζουμε να έρθει αύριο στην Αθήνα ο Κένεθ Φαρίντ»
- Άρης: Πρωταγωνιστής στην τρίτη περίοδο, κερδίζει τη Μύκονο
![]()
