Ο καιρός σήμερα 3/12/2021 για όλη την Ελλάδα
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη δυτική Ελλάδα, από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τη Θράκη και την ανατολική και πιθανώς την κεντρική Μακεδονία και από τη νύχτα στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 17, στο νότιο Αιγαίο τους 20 με 21 και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Ανεμοι: Νότιοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, από το βράδυ στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Nεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου.
Ανεμοι: Νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Νότιοι 5 με 7 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν.
Ανεμοι: Νότιοι 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν.
Ανεμοι: Νότιοι 5 με 7 και βαθμιαία στα βόρεια τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Νότιοι 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Νότιοι 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και τις βραδινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές.
Ανεμοι: Νότιοι 4 με 5 μποφόρ, από το βράδυ μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε επίσης: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων
- Πώς οι εγκληματικές οργανώσεις διαχειρίζονταν τη διακίνηση ναρκωτικών στις αθλητικές εκδηλώσεις
- Δασμοί στην Boeing από την Κομισιόν εάν αποτύχουν οι συνομιλίες με τον Τραμπ
- Παππάς: Ο Μητσοτάκης κλείνει τις προανακριτικές για να αποφύγει τις ερωτήσεις μας
- Αντίο του Βιεϊρίνια στο ποδόσφαιρο: Ευχαριστώ για την αγάπη σας, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ
- Κλήρωση για το Δικαστικό Συμβούλιο σχετικά με την υπόθεση Τριαντόπουλου τη Δευτέρα στη Βουλή