Περίπου δέκα αστυνομικοί μεταξύ των προσαχθέντων
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες μεγάλη επιχείρηση των «Αδιάφθορων» της Αστυνομίας για την εξάρθρωση γιγαντιαίου κυκλώματος, που έφτιαχνε πλαστά δελτία ταυτότητας, διαβατηρια, φορολογικές δηλώσεις και έπειτα τα πουλούσε σε αλλοδαπούς.
Προς το παρόν, στα γραφεία της λεωφόρου Κηφισίας, όπου είναι η έδρα των Εσωτερικών Υποθέσεων, έχουν προσαχθεί τουλάχιστον 20 άτομα, ανάμεσα τους και περίπου δέκα αστυνομικοί.
Ταυτόχρονα, φέρεται να έχουν γίνει έφοδοι απο κλιμάκια των «Αδιάφθορων» σε αστυνομικά τμήματα των δυτικών προαστίων και του κέντρου.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι εγκέφαλος της συμμορίας δεν είναι άλλος από αξιωματικό της Αστυνομίας, ενώ οι έρευνες φέρεται να έχουν πέσει πάνω σε επίορκους αστυνομικούς, οι οποίοι πριν από δυο χρόνια συνέλήφθησαν, γιατί είχαν στήσει φάμπρικα και πουλούσαν παράνομα διαβατήρια και ταυτότητες, με «ταρίφα» που ξεκινούσε από 4.000 ευρώ.
Δείτε επίσης: Ηράκλειο: Χειροπέδες πέρασε η ΕΛ.ΑΣ σε 57χρονο για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του
- Έκτακτα μηνύματα 112 για Πόρτο Γερμενό, Μύτικα και Ψάθα λόγω πυρκαγιάς
- Σκηνικό έντασης στο Ιράν: ο Τραμπ απειλεί με «πολύ δυνατά» πλήγματα και νέα αμερικανικά χτυπήματα
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Χειρουργήθηκε ο Παντελίδης, έξω για 4-6 μήνες
- Σοκ στο Κίεβο: 9 νεκροί από νέα ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους
- Στέγαση: Τελευταίος μήνας για δύο προγράμματα, πάνω από 77.000 ακίνητα στην Ανακαίνιση
![]()
