Ένα αποκαλυπτικό βίντεο – ντοκουμέντο φέρνει στο φως τον άνθρωπο που εγκατέλειψε το 2 ετών κοριτσάκι έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθήνας.
Σε αλλοδαπό άνδρα στρέφεται η έρευνα της αστυνομίας για την εγκατάλειψη του μόλις 2 ετών μωρού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο που εντοπίστηκε στις 9.10 το πρωί της Κυριακής, από κάτοικο της περιοχής ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον φύλακα του Μουσείου.
O άνδρας μεταφέρει με το καροτσάκι από το δεξί πεζοδρόμιο της Πατησίων στο ρεύμα προς τη Λ. Αλεξάνδρας και στρίβει προς το μουσείο. Ο άγνωστος φορά κόκκινα παπούτσια, φόρμα και σκουρόχρωμο μπουφάν με λευκούς γιακάδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό ήταν σκεπασμένο με την κουβέρτα. Ο φύλακας ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία και το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.
Δείτε επίσης: e-ΕΦΚΑ: Ποιες είναι οι νέες τοπικές διευθύνσεις που ξεκινούν τη λειτουργία τους από αύριο;
- Πτώση στις αποδόσεις των διετών αμερικανικών ομολόγων λόγω προσδοκιών για μείωση επιτοκίων
- Η Ρωσία φαίνεται να έχει κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον Όρμπαν – Αναφορές για τον ρόλο της ΕΕ
- Βουδαπέστη: Δεύτερη θέση για τον Καραλή με άλμα 6,02 μ.
- Κρίσιμη κατάσταση στο Μεσολόγγι: Απομάκρυνση ηλικιωμένων λόγω πυρκαγιάς
- Τζέιν Μόργκαν: Η βελούδινη φωνή της παραδοσιακής ποπ απεβίωσε σε ηλικία 101 ετών