Ακόμη ένα μπλέξιμο για τον 28χρονο Κεντρικό Αμυντικό του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές μετά από καταγγελία της συντρόφου του.
Συγκεκριμένα ο 28χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την σύντροφο του, η οποία μετέβει στην Αστυνομία κάνοντας μήνυση στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΗ σύντροφος του ποδοσφαιριστή ανέφερε ότι το βράδυ της Δευτέρας, η 28χρονη γυναίκα από την Πορτογαλία τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι ο Σεμέδο την ξυλοκόπησε, έπειτα από καβγά που προηγήθηκε.
Στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί οι οποίοι είδαν την γυναίκα έξω από το σπίτι, την οδήγησαν στο ΑΤ Αλίμου, με την ίδια να προχωράει σε σχετική καταγγελία.
Με βάση την καταγγελία ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Δείτε επίσης: Ίντερ: Πήρε τον Ονάνα για πέντε χρόνια – Από τον Ιούνιο στην Ιταλία ο 25χρονος
- Καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και άνεμοι έως 6 μποφόρ σε αρκετές περιοχές
- Δίαιτα DASH: τι τρώμε, τι περιορίζουμε και πώς βοηθά την πίεση
- Επαγγελματική ασφάλιση: Τι αλλάζει στα ΤΕΑ και πώς χτίζεται η δεύτερη σύνταξη
- Σοκ με τα τροχαία μηχανών στην Αττική: 2.365 μέσα στο 8μηνο του 2026
- Σοκ στις ΗΠΑ: 227 νεκροί σε πλήγματα κατά ταχύπλοων που φέρονταν να μεταφέρουν ναρκωτικά
![]()
