Πρόκειται για κοριτσάκι λίγων ημερών, το οποίο είναι καλά στην υγεία του
Νεογέννητο κοριτσάκι, βρέθηκε εγκαταλειμμένο χτες το απόγευμα σε παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας στο Χαλάνδρι. Το βρέφος ήταν μέσα σε μία τσάντα πλάτης, ανοιχτή στο πάνω μέρος καθαρό και περιποιημένο και φορούσε σκούφο, κάλτσες παντελόνι και άλλα ρούχα για να μην κρυώνει.
Το μωρό εντόπισε από το κλάμα του ένας αστυνομικός που έκανε βάρδια φύλαξης στην περιοχή και ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το μωρό και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”.
Όπως είπαν οι γιατροί είναι περίπου δύο μηνών, πολύ καλά στην υγεία του και παραμένει για εξετάσεις και φροντίδα, μέχρι να βρεθεί άκρη με την υπόθεση.
Η τσάντα και τα ρούχα του μωρού εστάλησαν για εξετάσεις στην Εγκληματική Υπηρεσία.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του ατόμου που εγκατέλειψε το βρέφος.
Δείτε επίσης: Τα ύποπτα συμπτώματα που δείχνουν ότι κάποιος πέρασε κορονοϊό και δεν το κατάλαβε
- Ενίσχυση των ελέγχων ντόπινγκ για τους αθλητές της On μέσω συμφωνίας με την AIU
- Οικονομικά της Καθολικής Εκκλησίας: Πόσα κερδίζει πραγματικά ο Πάπας;
- Νέο TUDOR Black Bay Chrono Carbon 25: Η τέχνη της μηχανοκίνησης και του χρόνου
- Υποστηρικτική Ψηφιοποίηση: Η ΕΛΑΣ προχωρά σε επιχείρηση κατά της διαφθοράς στα Κτηματολογικά Γραφεία
- Συναντήσεις και συνεργασίες: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται τον Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι