Νέες εξελίξεις υπάρχουν για τα οπαδικά επεισόδια στη Χαλκίδα
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού αφέθηκαν λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι της Παρασκευής ελεύθεροι, με εντολή του Εισαγγελέα (οι δύο με περιοριστικά μέτρα) αντιμετωπίζοντας κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, ενώ ζήτησαν αναβολή λόγω κωλύματος τους δικηγόρου τους Αθανάσιου Τάρτη, με την υπόθεση να συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες στις 17/02.
Την ίδια ώρα στον ανακριτή βρισκόταν ο ένας εκ των δύο οπαδών του Ολυμπιακού που συμμετείχε στο δεύτερο επεισόδιο, ο οποίος προφυλακίστηκε ενώ κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Υπενθυμίζεται ότι οι δικαστικές αρχές προς το παρόν δεν έχουν συνδέσει τις δύο υποθέσεις οπαδικής βίας κάτι όμως που προκύπτει από τα στοιχεία της Αστυνομίας.
Δείτε επίσης: Πάτρα: Επίθεση δέχθηκε μαθήτρια από εξωσχολικό – Δύο μαθητές τραυματίες
- Είναι επιτακτική ανάγκη να δράσουμε: ΜΚΟ τεχνών των ΗΠΑ καταδικάζουν τις περικοπές του Εθνικού Ιδρύματος Τεχνών
- Μέγκαν Κάμπελ: Νέα παγκόσμια επίδοση στο πλάγιο άουτ
- Τέλος της εποχής για το PKK: Καταθέτει τα όπλα και προχωρά σε αυτοδιάλυση
- Η ημέρα των μέσων: Επαγγελματική φωτογράφιση και χαρά στο ΣΕΦ
- Τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία