Σε συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών προχώρησε χθες (26/3) η αστυνομία και οι αρμόδιες ομάδες δίωξης σε Χαλκιδική και Σέρρες
Συγκεκριμένα, στη σύλληψη ενός ημεδαπού προχώρησαν χθες αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα στην οικία του εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 289 γραμμαρίων, 24 ναρκωτικά δισκία, 1 φιαλίδιο που περιείχε μεδαθόνη, βάρους 50 γραμμαρίων, 1 σιδερογροθιά και 1 κινητό τηλέφωνο. Επίσης, κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε.
Εξάλλου, σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθη ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της εντοπίσθηκαν κρυμμένες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 38,6 γραμμαρίων.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για αρπαγή ανήλικης
- Νιγηρία: Εξαφανίστηκαν περισσότερα από 50 άτομα από ένοπλες ομάδες
- ΠΑΣΟΚ: Ερωτήματα για τη λειτουργία του συστήματος διαγραφών της ΝΔ σε σχέση με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η Αθήνα ως δημοκρατική πρωτεύουσα υπερασπιστής του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
- Δύο θάνατοι από συντριβή ακροβατικού αεροσκάφους στη Μαγιόρκα, 100 μέτρα από την ακτή
- Συγχαρητήρια από το ΚΚΕ στον Εμμανουήλ Καραλή για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ