Μαχαίρια βγήκαν στα Χανιά για τα.. μάτια μιας γυναίκας τα ξημερώματα, σε κεντρικό σημείο της κρητικής πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα έγιναν τα ξημερώματα σε κεντρικό σημείο των Χανίων όταν ένας Σύρος άρχισε να καυγαδίζει έντονα με έναν Μαροκινό.
Ο καυγάς πήρε γρήγορα άγριες διαστάσεις με τον Σύρο να βγάζει το μαχαίρι και να επιτίθεται στον Μαροκινό με αποτέλεσμα να τον τραυματίζει στο χέρι.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον τραυματία μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο των Χανίων.
Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον Σύρο με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών ενώ τελικά πέρασαν… χειροπέδες και στον Μαροκινό εξαιτίας του ότι δεν διέθετε νόμιμα έγγραφα παραμονής του στη χώρα.
Δείτε επίσης: Πάτρα: Σοβαρός τραυματισμός εξάχρονου σε αγώνα καρτ – Έχει διασωληνωθεί (pics)
- Κέλλας: Δεν τίθεται ζήτημα παραίτησης, δηλώνει ο υφυπουργός που εμπλέκεται σε διαλόγους του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Εκκίνηση εξομάλυνσης των σχέσεων Λευκορωσίας – ΗΠΑ ζητεί ο Λουκασένκο
- Καλάβρυτα: Βίαιος καβγάς ανάμεσα σε δύο αδέλφια, ο μικρότερος μαχαίρωσε τον μεγαλύτερο
- Υπάρχει πιθανότητα νέας συνεργασίας μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα για τον Πετρούσεφ
- Δύο συλλήψεις για εμπρησμούς σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη: Αγροτικές εργασίες πίσω από τις πυρκαγιές σε Βουρβουρού και Ωραιόκαστρο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr