H προγραμματισμένη παρέλαση για την 109η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης των Γρεβενών, ακυρώνεται με απόφαση της δημοτικής αρχής, υπό την πίεση των νέων επιδημιολογικών δεδομένων
Η προγραμματισμένη παρέλαση για την 109η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης των Γρεβενών, στις 13 Οκτωβρίου, φαίνεται να είναι το επόμενο θύμα του κορονοϊού, μετά τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στα Ελευθέρια της Κοζάνης. Με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη , εξ αιτίας των νέων επιδημιολογικών δεδομένων που καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο στον Δήμο, η εκδήλωση ακυρώνεται.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, οι παράλληλες εορταστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2021, θα πραγματοποιηθούν κανονικά με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων και με σχετικές συστάσεις για χρήση μάσκας ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.
Δείτε επίσης: Εξαδάκτυλος: «Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου να γίνει κανονικά»
- Σοβαρό ατύχημα με παρασυρμένη γυναίκα από λεωφορείο στο Ωραιόκαστρο
- Επιταχύνονται οι αυτοψίες του Ευ. Τουρνά σε περιοχές κινδύνου της Αττικής
- Δίλημμα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογική ενότητα ή ατομικές μετακινήσεις;
- Ρεκόρ αναγνωστών στο πρόγραμμα «Βιβλιοσκώληκες» του δήμου Καλαμαριάς
- Σοκαριστικό τροχαίο στο Ωραιόκαστρο: Λεωφορείο παρασύρει 24χρονη γυναίκα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

