Όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για τον βιασμό τεσσάρων ανηλίκων αρνείται ο Λιγνάδης ο οποίος σήμερα βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.
Συγκεκριμένα ο κ. Λιγνάδης έδωσε το στίγμα της υπερασπιστικής του γραμμής τονίζοντας ότι αρνείται όλα όσα του προσάπτονται και δηλώνει αθώος.
Ο κ. Κούγιας νωρίτερα είναι καταθέσει αίτημα για να αποχωρήσει ένας νεαρός άντρας από την αίθουσα, τονίζοντας ότι μπορεί να ενημερώνει τους έξω ή να καταθέσει αργότερα σαν μάρτυρας.
Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να αποχωρήσει από την αίθουσα ο νεαρός άνδρας, τονίζοντας ότι πράγματι θα μπορέσει στην συνέχεια της δίκης να καταθέσει σαν μάρτυρας.
Δείτε επίσης: Η κίνηση Σαββίδη προκάλεσε αίσθηση ακόμα και στην L’Équipe
- Η πριγκίπισσα Κέιτ αποκαλύπτει πώς η φύση την υποστήριξε κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς της με τον καρκίνο
- Silicon Valley: Οι κολοσσοί της τεχνολογίας αλλάζουν την αξιολόγηση των εργαζομένων
- Πρωτοβουλία τεσσάρων χωρών για την επαλήθευση ηλικίας χρηστών στα social media
- Αναγκαία η πράσινη ανάπτυξη στην 4η Attica Green Expo
- Φάμελλος: Επίκαιρη ερώτηση στον Μητσοτάκη για την πηγή της παράνομης χρηματοδότησης της Ομάδας Αλήθειας