Ο Δημήτρης Καρακώστας, ο νεαρός από τη Ναύπακτο που έχασε και τους δύο γονείς του από κορονοϊό πριν λίγους μήνες, τα κατάφερε και πέρασε στην πρώτη του επιλογή, στη σχολή της Ιατρικής Πατρών.
«Είχα ξεκάθαρο στόχο μπροστά μου», δήλωσε σήμερα ο Δημήτρης Καρακώστας, ο οποίος συγκέντρωσε 18.700 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Ο Δημήτρης, μετά την απώλεια των δύο του γονιών στο νοσοκομείο του Ρίο, πέρασε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, χωρίς ωστόσο να το βάλει κάτω! Κατανόησε πως οι γονείς του «περιμένουν» ακόμα από αυτόν, στάθηκε στα πόδια του, συνέχισε το διάβασμα και σάρωσε στις Πανελλαδικές.

«Πάντα με ενδιάφερε η Ιατρική και σίγουρα είχα ένα παραπάνω κίνητρο με τους γονείς μου, οπότε θα νιώθω κι εγώ, αν τα καταφέρω, ότι θα βοηθήσω πολλούς ανθρώπους», είχε δήλωσε ο Δημήτρης στον ΑΝΤ1, πριν ένα μήνα.
Μάλιστα, όταν η περίπτωσή του έγινε γνωστή, είχε δεχτεί τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, ενώ ήταν και επίσημα προσκεκλημένος στο ετήσιο προεδρικό δείπνο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Δείτε επίσης: Πανελλαδικές 2021: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Που θα δείτε τα αποτελέσματα
- Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Υδραϊκό: Τράβηξε… 31 στην Ανταλάρ και ξεκίνησε με 31-10 στο Conference Cup ανδρών
- Σλούκα χωρίς ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπασκόνια
- Αλλάζουν οι κανόνες της Airbnb: οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να πλένουν τα πιάτα
- ΝΒΑ: Τραμπ κατά ΛεΜπρόν Τζέιμς για ασέβεια στον εθνικό ύμνο (vid)
- Σοκ στη δημοσκόπηση: Τείχος λαϊκής δυσαρέσκειας απέναντι στην κυβέρνηση και ταβάνι της ΝΔ στο 25%
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
