H εισαγγελέας ζητεί ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης και ηθοποιός να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος και απορρίπτει τους ισχυρισμούς υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη – Εισηγείται να δικαστεί για τέσσερις βιασμούς.
Την παραπομπή του Δημήτρη Λιγνάδη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τις τέσσερις υποθέσεις βιασμού που τον βαρύνουν εισηγήθηκε, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, η αρμόδια εισαγγελέας.
Με την πρότασή της, η εισαγγελική λειτουργός εκτιμά ότι ο προσωρινά κρατούμενος σκηνοθέτης και ηθοποιός πρέπει να δικαστεί για τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του από τέσσερις άνδρες, ανήλικοι στην πλειονότητά τους, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης.
Κατά την εισηγήτρια, δεν πρέπει να γίνουν δεκτοί οι ισχυρισμοί του καλλιτέχνη, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες αναφερόμενος σε πόλεμο που δέχεται με στόχο την ηθική και επαγγελματική απαξίωσή του.
Στην εισαγγελική πρόταση αναφέρεται, επίσης, πως ο Δημήτρης Λιγνάδης πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, καθώς κατά την εισαγγελική λειτουργό δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους, τον περασμένο Φεβρουάριο, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου.
Την απόφαση για την παραπομπή ή μη του Δημήτρη Λιγνάδη σε δίκη θα λάβει τις επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμα που θα εκδώσει.
- Η Amazon χάνει έδαφος στη μάχη της τεχνητής νοημοσύνης – Πτώση 7% για τη μετοχή
- Βουτιά άνω των 500 μονάδων για τον Dow Jones και κατακρήμνιση στις ευρωπαϊκές αγορές
- Κολομβία: Ο πρώην πρόεδρος Ουρίμπε καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κατ’ οίκον περιορισμό για δωροδοκία μαρτύρων
- Η Μαλίν αποκαλύπτει τη δύναμή της με νίκη 2-1 επί της Μπριζ, παρόλο που σκόραρε ο Τζόλης
- Ο Παναθηναϊκός κοντά σε συμφωνία με την Άιντραχτ για τον Μπούτα – Πότε θα φτάσει στην Αθήνα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr