Σε επιφυλακή βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίας στην Περιφέρεια Λασιθίου, μετά τον μεγάλο σεισμό που αναστάτωσε την ανατολική Κρήτη.
Σε περιοχές του Δήμου Θητείας, και συγκεκριμένα στον Ξερόκαμπο, καταγράφηκαν κατολισθήσεις και σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Γουλιδάκη, μηχανήματα απομακρύνουν τους βράχους από τα οδικά δίκτυα.
Σύμφωνα με τον κ. Γουλιδάκη: «ήταν ένας έντονος σεισμός και με αρκετά μεγάλη διάρκεια. Μετά και τους τελευταίους σεισμούς στο Αρκαλοχώρι, αλλά και τον άλλον μεγάλο σεισμό στην περιοχή μας, πριν από ένα περίπου χρόνο, ο κόσμος είναι ανήσυχος».
Επίσης ζήτησε από τους κατοίκους να παραμείνουν ψύχραιμοι «καθώς το φαινόμενο παρακολουθείται στενά και όλες οι υπηρεσίες είναι σε επαγρύπνηση για την καταγραφή οποιασδήποτε ανάγκης προκύψει»
Δείτε επίσης: Αττική: Τέσσερις εμπόρους ναρκωτικών έπιασε η ΕΛ.ΑΣ
- Αρκούδα παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού στο Νέο Μεξικό – Ανεπαρκής αντίδραση των αρχών
- Ζούμε περισσότερο αλλά με λιγότερη υγεία: Οι αποκαλύψεις των νέων ερευνών
- Επίθεση Χούθι σε σαουδαραβικό δεξαμενόπλοιο στην Ερυθρά Θάλασσα: Πυρκαγιά και αναστάτωση
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου: Ποιοι Άγιοι γιορτάζουν;
- Ανακαλύψτε τα Do’s και Don’ts των ζωδίων σήμερα για μια επιτυχημένη ημέρα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
