Ο Νίκος Ζήνδρος, δικηγόρος του 21χρονου Έλληνα κατηγορούμενου για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού υποστήριξε ότι ο εντολέας του δεν βγήκε ποτέ από το αμάξι
Μιλώντας στο MEGA είπε: «Ο εντολέας μου δεν αποδέχεται τη συμμετοχή του στη δολοφονία. Είναι ο μόνος που δεν εξήλθε του αυτοκινήτου όταν μετέβησαν στον τόπο του εγκλήματος». Ο 21χρονος επέβαινε στο άσπρο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος.
«Υπάρχει μια προσπάθεια εμβάθυνσης της υπόθεσης και να δοθούν κάποιες προεκτάσεις που δεν υποστηρίζονται. Η υπόθεση κατά το μεγαλύτερο μέρος έχει εξιχνιαστεί, έχουν φωτιστεί οι ρόλοι του καθενός».
Όπως σημείωσε: «όχι απλώς δεν προκύπτει από κανέναν στοιχείο, αλλά από μια πρόχειρη ανάγνωση δεν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας. Όταν τα πετάς όλα στον τόπο του εγκλήματος και αποχωρείς δεν είναι οργανωμένο».
Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Πριν παραδοθεί έσβησε τα πάντα από το FaceBook και άλλαξε και το όνομα του ο 20χρονος
- Αναπτυξιακές προοπτικές: Ξεκινούν οι εργασίες της 2ης Συνάντησης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στη Νάξο
- Σοβαρός τραυματισμός 23χρονου ναυτικού στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος
- Ανακαλύψτε την οικία Τέλλογλου: Ένα πολιτιστικό κόσμημα της Θεσσαλονίκης ξανανοίγει τις πόρτες του
- Αναγεννάται η οικία Τέλλογλου με νέες ξεναγήσεις για το κοινό
- Μαθητές στην Κρήτη δημιουργούν ταινίες για την ΚΑΡΠΑ και την πρόληψη
![]()

