Για ακόμη μια χρονιά γινόμαστε μάρτυρες κατηγοριών από εργαζομένους που οι εργοδότες τους τους ζητάνε πίσω το δώρο Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ1 στην Δράμα ένας εργοδότης πήγε μαζί με τον εργαζόμενο στο ΑΤΜ προκειμένου να πάρει πίσω το δώρο Χριστουγέννων και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σε ΑΤΜ.
Ο εργαζόμενος καταγγέλλων μίλησε στην ΕΡΤ1 τονίζοντας ότι: “μου είχαν πει ότι η πολιτική του μαγαζιού είναι να μην δίνουν το Δώρο των Χριστουγέννων και το επίδομα αδείας”.
“Αποφασίσαμε ότι θα τους έδινα πίσω τα λεφτά. Κανονίσαμε το ραντεβού για να μου βάλουν τα λεφτά, να τα βγάλω και να τους τα ξαναδώσω πίσω “, συμπλήρωσε.
Μιλώντας για την στιγμή της σύλληψης ανέφερε ότι: “Με το που έβγαλα τα λεφτά για να τα παραδώσω στον εργοδότη μου, εκείνη τη στιγμή ήρθε η Ασφάλεια, έπιασαν τον κύριο αυτόν που το έκανε”, σημείωσε.
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβερκούζεν, σε εξέλιξη ο αγώνας στο «Παγκρήτιο» για το Europa League
- Καλά στην υγεία του ο Γ. Κώτσηρας μετά το επεισόδιο προκάρδιου άλγους – Προγραμματίζεται η έξοδός του από το νοσοκομείο τις επόμενες ώρες
- Μυστική κρύπτη 1,1 εκατ. στη βίλα του ιδιοκτήτη στην υπόθεση της αλυσίδας πιτσαρίας – 21 συλλήψεις
- Χαλαρή πρεμιέρα για τον Πανιώνιο: συνέτριψε 23-6 την Κάνστατ στο Conference Cup ανδρών
- «Παραμένει κάτοικος Τούμπας» ο Μιχαηλίδης με νέο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ
![]()
