Η έντονη κακοκαιρία και οι χιονοπτώσεις που σημειώνεται από τα ξημερώματα σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολείων.
Ετσι με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, σήμερα Τρίτη 1 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι κλειστά ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.
Επίσης στον δήμο Πρεσπών με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Πασχαλίδη τα σχολεία θα είναι κλειστά ενώ στους δήμους Καστοριάς και Φλώρινας τα σχολεία θα λειτουργήσουν στις 9.15πμ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Επίθεση με βαριοπούλες του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Αττικής Οδού – Οκτώ συλλήψεις
- Τριμερής Τουρκίας – Ιταλίας – Λιβύης στην Κωνσταντινούπολη με φόντο την αστάθεια και το μεταναστευτικό – Τι φοβάται η Ελλάδα
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδεικνύεται κορυφαίος παίκτης της Ανατολικής Περιφέρειας
- Θλάση για Ιωαννίδη, χάνει δύο κρίσιμα ματς με τη Σαχτάρ
- Σύλληψη γυναίκας για την υπόθεση του κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό σε παραλία στο Παλαιό Φάληρο
- Π. Φάληρο: Εντοπίστηκε η γυναίκα που μετέφερε το 3χρονο στο καρότσι – Αλγερινής καταγωγής, δεν μιλά ελληνικά