Τι είπε ο 48χρονος μητροκτόνος – Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί
Το έγκλημα που συνέβη χθες στο Μαρκάτι Κερατέας με τον 48χρονο ο οποίος δολοφόνησε τη μητέρα του έχει συγκλονίσει τους πάντες.
Η 86χρονη έπασχε από άνοια. Ο γιος της δε μπορούσε να δεχτεί ότι είχε φτάσει στο σημείο να μην τον αναγνωρίζει και γι αυτό…αποφάσισε να της πάρει τη ζωή! Ελάχιστο διάστημα πριν, οι Αρχές είχαν καταφέρει να τη σώσουν από τις φωτιές, και χθες την δολοφόνησε το ίδιο της το παιδί καρφώνοντάς την με μαχαίρι στον λαιμό. Στη συνέχεια, κάλεσε ο ίδιος την Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, βρέθηκε στον εισαγγελέα και αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να απολογηθεί, ενώ είπε στους αστυνομικούς πως η ηλικιωμένη «ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι. Είχε άνοια και δεν με αναγνώριζε» και στη συνέχεια δήλωσε ότι άρπαξε το μαχαίρι.
Δείτε επίσης: «Ο Μαουρίσιο δεν περίμενε τέτοια αντιμετώπιση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- Καναδάς: Συγχαρητήρια από την Ουάσινγκτον στον Μαρκ Κάρνεϊ για τη νίκη του στις εκλογές
- Φορτηγό πλοίο χωρίς κυβερνήτη πλέει στα ανοιχτά του ακρωτηρίου Μαλέα λόγω μηχανικής βλάβης
- Υεμένη: Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν ότι έχουν πλήξει πάνω από 1.000 στόχους από τα μέσα Μαρτίου
- ΗΠΑ: Απέλαση Κουβανής μητέρας χωρίς την ενός έτους κόρη της – Τι ισχύει;
- Στα Νέα της Τετάρτης: Από οικόπεδα σε χωράφια, πώς χάνουν χιλιάδες περιουσίες
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr