Παραδόθηκε πριν από λίγη ώρα ο ημεδαπός καταζητούμενος για την δολοφονία του 18χρονου Άλκη Καμπανού στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα ο Έλληνας καταζητούμενος πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος της γειτονιάς του, όπου και παραδόθηκε στις αρχές.
Πλέον για την συγκεκριμένη υπόθεση καταζητείται ακόμη ένας, ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής ο οποίος και έχει διαφύγει στην Αλβανία και σε βάρος του έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι γονείς του Άλκη μαζί με δύο φίλους του (pic)
Στο Δικαστικό Μέγαρο κατέφτασαν οι γονείς του Άλκη συνοδευόμενοι από δυο φίλους του, ώστε να βρεθούν ενώπιον των ανακριτικών Αρχών Θεσσαλονίκης
Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να φτάσει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την νομική υποστήριξη της οικογένειας, καθώς σήμερα αναμένεται να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και να κάνουν αίτηση για να πάρουν τη δικογραφία.

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας: «Ήταν μια καταδρομική επιχείρηση»
- Θεσσαλονίκη: 24χρονη βίωσε εφιάλτη από συνομήλικό της που επιχείρησε να την βιάσει
- ΠΑΣΟΚ: Νέα στρατηγική για την καθημερινότητα και προγραμματική προσέγγιση στην Αττική εν όψει εκλογών
- Οι λόγοι που η Κίνα αποφεύγει να επιταχύνει το διαζύγιο ΗΠΑ-Ευρώπης
- Διαρκής διακοπή κυκλοφορίας φορτηγών διεθνών μεταφορών στο τελωνείο Κήπων εξαιτίας αγροτικών κινητοποιήσεων
- Super League: Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής
![]()
