Συνεχίζονται οι έρευνες για την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου, στην αυλή του σπιτιού του στα Δερβενοχώρια
Όπως μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση από τη Βοιωτία, ο ρεπόρτερ του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης οι δράστες την ώρα της φυγής τους έπραξαν ένα σημαντικό λάθος το οποίο ενδέχεται να βοηθήσει ιδιαίτερα τις αστυνομικές Αρχές στον εντοπισμό τους.
Συγκεκριμένα οι δύο δράστες, που φέρεται πως ήταν αυτοί που εισήλθαν στην αυλή του θύματος και πυροβόλησαν, εγκατέλειψαν το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν, πιθανότατα λόγω μηχανικής βλάβης.
Στη συνέχεια οι δράστες αφού ακινητοποίησαν έναν διερχόμενο οδηγό, προσπάθησαν να φύγουν με ένα αγροτικό όχημα. Πάνω στον πανικό τους, κάνουν όπισθεν με το όχημα, το οποίο τους «κολλάει» στις λάσπες που υπήρχαν δίπλα από τον κεντρικό δρόμο, έτσι φέρεται πως οι δράστες διέφυγαν πεζοί στα γύρω βουνά.
Η Αστυνομία της Βοιωτίας «σήκωσε» ελικόπτερο αλλά και drones για τον εντοπισμό τους.
Οι έρευνες συνεχίζονται.
Δείτε επίσης: Εκτέλεση Σκαφτούρου: Καλοπληρωμένο το συμβόλαιο θανάτου – Το μοιραίο ρεπό στους σωματοφύλακες
- Ο φασισμός: Γελοιότητα με θανατηφόρες συνέπειες
- Ρίο ντε Τζανέιρο: Τουλάχιστον 64 νεκροί σε εκτενή αστυνομική επιχείρηση κατά του οργανωμένου εγκλήματος
- Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Η άγνωστη φυγή, ο παρολίγον πνιγμός και ο φόβος μετά τους Beatles
- Δήλωση Βανς: Διαρκής η κατάπαυση του πυρός στη Γάζα παρά τις προκλήσεις
- Επικράτηση του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη
![]()
