Η Ένωση ιδρύθηκε το 1972 – Το 2022 είναι επετειακό έτος για την Ένωση αναφέρει σε ανακοίνωσή της
Πενήντα χρόνια πολιτιστικής προσφοράς και δραστηριότητας στην πόλη της Θεσσαλονίκης συμπληρώνει η Ένωση Ποντίων Πολίχνης.
Δείτε βίντεο από την διαφημιστική τους δράση
‘Οπως αναφέρει η ‘Ενωση πρόκειται για 50 χρόνια «που στην διαδρομή τους κουβαλούν χιλιάδες βήματα χορευτών, έμπρακτη συμμετοχή και βοήθεια εκατοντάδων μελών, πάμπολλες δράσεις, σημαντικές διακρίσεις, αξιέπαινη στήριξη χορηγών.
50 χρόνια γεμάτα έντονες στιγμές και συγκινήσεις, ανεξάντλητη χαρά, επιτυχίες, φιλίες ζωής, σχέσεις ζωής, στιγμές δύσκολες και στενόχωρες… αυτά και άλλα πολλά διαμόρφωσαν την ιστορία του συλλόγου. Τον έκαναν περήφανο για το παρελθόν του και για το παρόν του».
Τονίζεται, δε, πως το 2022, αποτελεί επετειακό έτος για την Ένωση Ποντίων Πολίχνης και θα συνοδεύεται από σημαντικές δράσεις, που έχουν προγραμματιστεί με σκοπό να τιμήσουν την επέτειο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Δείτε επίσης: Συνθήματα έξω από γνωστό καφέ στην Θεσσαλονίκη για την υπόθεση βιασμού (pics)
- Συναγερμός στη Μόσχα: αναχαιτίστηκαν 630 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την πόλη
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
![]()

